Innlevering av data til Kaspersky Security Network

Hvilke data du sender til Kaspersky Security Network beskrives i erklæringen for Kaspersky Security Network.

Slik får du opp erklæringen for Kaspersky Security Network:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Innstillinger-knappen nederst i programvinduet.

Vinduet Innstillinger vil da åpne.

3. Gå til SikkerhetsinnstillingerKaspersky Security Network.

Vinduet Kaspersky Security Network åpnes med detaljer om Kaspersky Security Network og deltakelsesinnstillinger for Kaspersky Security Network.

4. Klikk på Erklæring for Kaspersky Security Network for å åpne teksten i erklæringen for Kaspersky Security Network.

Toppen av siden